lauantai 14. tammikuuta 2012

Elämä on pelkkää hullutusta - tai suomeksi se tais olla Hassutusta :) 14 aloitettu, osa myös lopetettu ja 15. mietinnässä... Taitaapa olla tuo Just Nan:in Autumn in the Square.
Loppukuun eli 16 seuraavaa päivää kaivan laatikoiden ja pussien kätköistä WIPejä ja kaikkea muuta aloitettua - ja toivon myös lopettavani ne tänä vuonna. Vaihtoja ei tähän vuoteen kuulu, paitsi ne joihin ehdin viime vuonna ilmoittautua: Yahoon Chatty Stitching Exchangers:n Birthday Club (synttärikortti ja 2 tokkaa), Vaihtuvat vuodenajat (Pretty Exchanges) ja Yahoon Ristipisto -ryhmän synttärivaihto.

Life is Crazy - Crazy January Challenge is all at the moment. I have started 14, the last new one will be Just Nan and Autumn in the Square. Then I will go on with WIPs and such, so I think this is actually called Modified CJC :)

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Crazy January Challenge! You can see my four starts here. This is so much fun!

Hulutus ja neljä ensimmäistä aloitustani täällä. Ihanaa puuhaa!

EDIT 5.1. klo 16.15 - Anteeksi kovasti ystäväni - kirjoitin tämän eilen, mutta vasta tänään huomasin että se oli jäänyt julkaisematta...


IIIIK! Ihanaa! Postilaatikossa oli iso kuori, josta purkautui ihanasti paketoitu vaihto. Nauhakin menee talteen :)


Niin kaunis tyyny, heti sisätyyny paikalleen. Lapaset tuli kuvattua vähän omituisen värisinä, eikä kukkasetkaan näy. Ja sitten vielä tuota ihanaa Dinky Dyes silkkiä: lapset ei oikein ymmärrä kun äiti sivelee ja hivelee... "ihan tavallisia lankoja nuo on". No ei tod! :)

maanantai 2. tammikuuta 2012




Just joo. Ihan hiukan tuli sitten itselle ostettua joulun aikoihin lahjoja... Lennun joulukalenterista, Violariumin alesta ja Casa Ceninasta...

OK, a few presents for myself. From Violarium and Casa Cenina.

;;